12.6.2017. 8:13
1
Tri navijača povrijeđena u neredima na Marakani
Tokom utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Velsa odigrane sinoć na Marakani došlo je do navijačih nereda nakon vodećeg gola selekcije Velsa.

Naime, kako su prenijeli srbijanski mediji tri osobe su lakše povrijeđene.

"Klinika Anlave dežurala je sa šest ekipa, koje su bile raspoređene pored terena, u publici i oko stadiona. Imali smo tri lakše povrede, pošto su se navijači povrijedili na šipke od ograde kada su kačili zastave".

Podsjećamo, nakon sinoćenjeg vodećeg gola došlo je do nereda na tribinama kada su navijači Srbije napali gostujuće navijače, a prema pisanju medija u Srbiji čuli su se i topovski udari, prenosi Avaz.

Inače, kvalifikaciona utakmica je završila rezultatom 1:1.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.