3.8.2017. 9:56
0
Juventus ne pušta Dybalu bez obzira na cijenu
Nogometni prvak Italije Juventus ne želi prodati svog ponajboljeg igrača Paula Dybalu po bilo kojoj cijeni, osim ukoliko argentinski napadač ne izrazi želju da napusti Torino, prenose mediji u Italiji.

Ta priča je postala aktuelna nakon što će gotovo sigurno napadač Barcelone Neymar preći u PSG za rekordan iznos pod 222 miliona eura, a navodno je katalonskom klubu jedna od opcija za zamjenu fantastičnog Brazilca Dybala.

Kako piše Football Italia, za Dybalu bi Barcelona morala ponuditi oko 150 miliona eura, ali sve zavisi od volje igrača da lli se želi preseliti u Barcelonu.

Međutim,  'Corriere dello' navodi da uprava 'stare dame' je stava da argentinski 'dragulj' nije na prodaju po bilo kojoj cijeni, osim ukoliko igrač ne izrazi želju da napusti klub.

Igrač je prije nekoliko dana izjavio da je sretan u Juventusu i da nema namjeru napuštati klub.

Dybala je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma za 40 miliona eura.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.