4.8.2017. 13:20
0
Europa liga: Shkendija protiv Milana, Hajduk protiv Evertona, Domžale protiv Marseillea, Partizan protiv Videotona
Danas su izvučeni parovi Play offa za Europa ligu.

Piše: Haris Ahbabović

Veliki broj klubova iz regiona plasirao se u ovu rundu takmičenja. Podsjećanja radi, nešto ranije, u Ligi prvaka, potvrđeno je žrijebom da će Maribor igrati protiv Hapoela, dok će Rijeka igrati protiv Olympiacosa.

Makedonska Shkendija će igrati protiv Milana, dok će Vardar iz Skoplja igrati protiv Fenerbahcea. Osijek će igrati protiv bečke Austrije, dok će Crvena zvezda igrati protiv ruskog Krasnodara.

Dinamo Zagreb će igrati protiv albanskog Skenderbeua, dok će Domžale igrati protiv Marseillea. Partizan će igrati protiv mađarskog Videotona.

Hajduk iz Splita ima najteži zadatak, pošto će igrati protiv engleskog Evertona. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.