23.9.2017. 20:23
0
Slatka Kloppova osveta: Liverpool savladao Lisice
Nakon što je Leicester eliminisao Liverpool iz kupa, večeras je Liverpool na King Power stadionu savladao Lisice rezultatom 3:2.


Prvi pogodak smo vidjeli već u 15. minuti, strijelac je bio Mohamed Salah, a asistent Coutinho. Samo nekoliko minuta kasnije, Coutinho se našao u ulozi strijelac, kada je postigao gol iz slobodnjaka.

Pred kraj prvog poluvremena Lisice su uspjele smanjiti prednost. Nakon ubačaja, Okazaki se najbolje snašao u petercu i poslao loptu u mrežu, za 2:1 i kraj prvog dijela.

U nastavku utakmica nije bila ništa manje zanimljiva, a novi pogodak smo vidjeli u 68. minuti, kada je Henderson zabio za vodstvo Liverpoola od 3:1. Samo minutu kasnije Vardy postiže pogodak za 3:2.

Do kraja utakmice Leicester je mogao stići najmanje do boda, ali je Mignolet odbranio penal Vardyju. 

Liverpool sada ima 11 bodova i nalazi se na petom mjestu, dok je Leicester u donjem dijelu tabele, sa samo četiri osvojena boda.

(Amila Alijagić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.