7.10.2017. 10:55
2
Osim: Samo što ne skačemo kad im se povrijede igrači
Legenda bosanskohercegovačkog fudbala Ivica Osim, komentarisao je situaciju u bh. reprezentaciji i najavio večerašnju kvalifikacijsku utakmicu protiv selekcije Belgije.

Osim je istakao da bh. tim ima realne šanse za uspjeh. Kazao je da se prvi put dogodilo da mediji ovdje pomažu reprezentaciji jer su svi odreda pisali da je Belgija favorit u utakmici. Prema njegovom mišljenju, to je dobro.

"Prvi put da se desi da mediji pomažu malo fudbal, raspisali ste se svi da je Belgija favorit, a to je način da se igrači zainate. Ovog puta se možda okrene na pravu stranu. Ako nas pobijede nećemo morati tražiti izgovore. Ja mislim da ovaj tim može da odigra jednu utakmicu čudesnu. Baš zato što je tako atmosfera napravljena, ono kao nema šanse, došli smo u apsurdnu situaciju da samo što ne skačemo kad im se povrijede igrači", kazao je Osim u telefonskom razgovoru za N1.

Naglasio je da su sve reprezentacije iz regije imale dobre šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Utakmica Bosna i Hercegovina – Belgija na rasporedu je večeras od 18 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu.


(Admir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.