21.10.2017. 9:40
0
U Srbiji se priča da je Slavoljub Muslin dobio otkaz, a da će Srbiju na Mundijalu voditi Dragan Piksi Stojković
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin, oglasio se povodom priča da će biti smijenjen sa mjesta selektora selekcije Srbije i da će njegovo mjesto preuzeti legenda Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala, Dragan Piksi Stojković.

Piše: Haris Ahbabović

- Nema potreba da bilo šta komentarišem. Svako može da kaže šta misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih da se uvlačim u još dublje priče - rekao je Muslin za Sportski žurnal.
 
Podsjećanja radi, danima se piše i priča o tome da je Muslin smijenjen još prije poraza od Austrije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji i da je već dogovoreno da ga naslijedi Dragan Piksi Stojković.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.