27.11.2017. 17:50
0
Krste Velkoski nakon poraza od Želje: Preuzimam na sebe krivicu za današnji poraz, nisam iskoristio prilike na početku utakmice
FOTO: FK Sarajevo
Fudbaleri Željezničara slavili su danas u vječitom derbija protiv Sarajeva sa 2:1. U pitanju je utakmica 16. kola BHT Premijer lige.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, nakon što je utakmica odgođena na 24 sata zbog loših vremenskih uvjeta, danas je ipak odigran vječiti derbi u kojem su pobjedu odnijeli domaći fudbaleri.

Nakon utakmice se oglasio Krste Velkoski, jedan od najboljih igrača Sarajeva koji je danas odigrao slabu utakmicu, i koji je dao kratki intervju za oficijalni sajt FK Sarajevo.

"Sigurno je da je razočarenje poslije utakmice veliko. Želim istači da preuzimam na sebe krivicu za današnji poraz. Nisam iskoristio dobre prilike na početku utakmice, gdje smo mogli utakmicu okrenuti u smjeru koji nama odgovara. Kao jedan od iskusnijih igrača u ekipi, jednostavno mi se to ne smije dešavati i za to nema opravdanja bar što se mene tiče", rekao je Velkoski dodavši:

"Danas nismo bili na nivou na kojem smo bili u proteklim sedmicama. Prvi ja, pa svi ostali. Moramo se izdići poslije poraza i pokazati reakciju nadolazećeg vikenda protiv Borca. U današnjem susretu nismo opravdali to što igramo u ovom dresu i toga moramo biti svjesni".

"Koristim priliku da se zahvalim našim navijačima na velikoj podršci, kako jučer, tako i danas i želim poručiti da vjerujem u ekipu, da imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo što bolje rezultate za klub u narednom periodu i da ćemo uraditi sve što možemo na terenu da ih obradujemo u utakmicama koje dolaze", rekao je Velkoski za sajt FK Sarajevo.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.