8.12.2017. 12:13
0
Adžem: Prvi dio sezone želimo okončati kao lideri
Nogometaši Željezničara prvi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završavaju nedjeljnim susretom s ekipom Radnika.

Sjajnu seriju "Plavi" žele rješiti novom pobjedom, kojom bi na zimsku pauzu otišli kao lideri na tabeli.

Trener Željezničara Admir Adžem na pres-konferenciji ja kazao da je iza njegvog tima bio težak period "ali da su na kraju na poziji na kojoj su željeli biti". 

- Utakmica s Radnikom nam je veoma  bitna i na pauzu želimo otići kao prvoplasirani, što bi bila nagrada za ovo sve. Nedostaje nam nekoliko igača, ali sakupit ćemo se i odraditi na najbolji mogući način. Iza nas jedan težak period, čestitke svim mojim igračima na svemu što su uradili u prethodnom periodu, preokrenuli smo stvari fizički i psihički i učinit ćemo sve da savladamo ekipu Radnika - kazao je Adžem.

Nakon iscrpljujućih utakmica u posljednjih 10-tak dana Adžem je kazao da svi njegovi igrači imaju posljedice.

- Vojo Ubiparip je istegao mišić zadnje lože i danas je na pregledima, a nadamo se da će Stanić biti u kombinacijama. Nekoliko igrača će dobiti šansu, nadam se da će je iskoristiti. Pozvao bih navijače, potrebna nam je njihova pomoć da pobijedimo Radnik - kazao je Adžem.

Prvotimac Daniel Graovac također je kazao da igrači na pauzu žele na da odu kao lideri. 

- Cijela ekipa radi dobro i onda je lakše igrati svima. Pet posljednjih utakmica odigrali smo odlično, sad dolazi najteža utakmica, jer se ekipa istrošila, ali još jednom moramo pružiti maksimum i pobijediti Radnik - izjavio je Graovac. 

Susret Željezničar - Radnik igra se u nedjelju na stadionu Grbavica s početkom u 14 sati. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.