13.12.2017. 11:59
0
Sijevale šake, Arteti razbijena glava: Mourinho tražio od igrača Cityja da se stišaju, Građani provocirali Zlatana, a onda nastao opći haos
Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, navodno je ušao u svlačionicu Manchester Cityja i tražio od gostiju da stišaju slavlje.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, u derbi utakmici engleske Premier lige, Manchester City je pobijedio Manchester United sa 2:1.

Navodno su se igrači Cityja prvo verbalno sukobili sa Joseom, a onda su ga polili vodom, te je odnekud doletjela i flašica s vodom koja je pogodila Mourinha.

U sekundi se u tunelu našlo 20-ak igrača i osoblja oba kluba. Letjele su šake, boce i sve što se našlo pod rukom. Doletio je i Romelu Lukaku i bocom u glavu pogodio Guardioliog pomoćnika Mikela Artetu koji je krvave glave napustio stadion, prenosi Index.hr.

Postoji verzija da su tuču izazvali pojedini Guardiolini pomoćnici koji su Zlatanu Ibrahimoviću rekli kako "mnogo priča za igrača koji se onako slabo kreće na travnjaku".

Prema izjavama svjedoka, igrači Cityja počeli su provocirati domaće igrače u tunelu i nabijati im poraz na nos, a Crveni vragovi nisu željeli ostati dužni. Sve je u čudu gledala policija, koja se ubrzo uključila u sve kako bi spriječila tuču.

Očekuju se kazne i odgovor iz FA-a.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.