17.12.2017. 13:12
0
Ronaldo kroz smijeh odgovorio na prozivke Renata Gaucha: Najbolji odgovor je smijeh. Čuo sam šta je rekao, pa sam odlučio da pogledam njegovu biografiju
Fudbaleri Real Madrid osvojili su još jedno Svjetsko klupsko prvenstvo nakon što su sinoć sa 1:0 pobijedili brazilski Gremio.
Piše: Haris Ahbabović

Jedini gol na utakmici djelo je Cristiana Ronalda, najboljeg igrača svijeta, koji je gol Brazilaca pogodio iz slobodnog udarca.

"Ukoliko je to moguće, volio bih okončati karijeru u Real Madridu. Neke stvari, ipak, ne ovise o meni. Ono što ovisi o meni, ja to radim na travnjaku. Mislim da svoj posao radim dobro, ali neke druge stvari ne ovise o meni", rekao je Ronaldo na press konferenciji nakon utakmice.

Najbolji fudbaler na svijetu se osvrnuo i na izjavu trener Gremija, Renata Gaucha Portaluppija koji je rekao kako je "on bio bolji fudbaler nego što je danas Ronaldo".

Ronaldo je scjelokupnu situaciju prokomentarisao kroz smijeh:

"Ne znam šta da mu kažem. Nemam namjeru i potrebu da odgovaram na to. Najbolji odgovor je smijeh. Ako on misli tako, onda mi je to uredu. Čuo sam šta je rekao, pa sam odlučio da pogledam njegovu fudbalsku biografiju, jer sam bio znatiželjan. Vidio sam da ima dobar CV", rekao je Ronaldo.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.