6.1.2018. 22:42
0
Ludnica na Ramon Sanchez Pizjuanu: Betis kao gost slavio protiv Seville sa 5:3
Nevjerovatnu utakmicu su, u sklopu 18. kola španske Primera, večeras na Ramon Sachez Pizjuanu odigrali veliki gradski rivali, Sevilla i Real Betis.

Piše: Haris Ahbabović

Na kraju su slavili gosti sa nevjerovatnih 5:3. Sve je počelo kada je Ruiz već u 20. sekundi pogodio za Betis, ali se Sevilla vraća brzo preko Ben Yeddera.

Novo vodstvo Betisu donosi Feddal u 21. minuti, a onda je Kjaer izjednačio na 2:2 pet minuta prije kraja prvog poluvremena.

Durmisi i Leon potom postižu nove golove za Betis, ali je Lenglet smanjio na 3:4 u 67. minuti.

Konačnih 3:5 u sudijskoj nadoknadi postavlja Tello.

Sevilla je peta sa 29 poena, dok je Betis osmi sa pet bodova manje od svojih gradskih rivala. Ujedno, ovo je bila utakmica u kojoj je Vicenzo Montella debitovao na klupi Seville.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.