14.1.2018. 9:16
0
Braga izgubila na domaćem terenu od Benfice
U 19. kolu portugalske Premijer lige Benfica je sinoć u gostima na stadionu Municipal de Braga pred više od 20.000 gledalaca pobijedila domaćina Bragu rezultatuom 3 - 1.

Već u 10–om minutu prvog poluvremena Salvo E. je za Benficu dao gol, dok je u 40–oj minuti prvog poluvremena Esagio R. dobio žuti karton.

Nakon 15-o minutnog odmora u 64–oj minuti Jonas daje gol za Benficu, da bi deset minuta poslije u 74 minuti Dias Fernades J.P. dao što se na kraju ispostavilo i jedini gol za Bragu, da bi u prvoj munuti nadoknade treći gol za Benficu dao Jimenez R.

Dok su žute kartone u drugom poluvremenu za Benficu dobili: Almeida A., Pizzi i Fejsa L., a za Bragu je dobio samo Teixeria J.C.

(Ajla Hurko)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.