17.1.2018. 16:38
0
Smajić produžio ugovor sa Slobodom do 2021. godine
Nogometaš tuzlanske Slobode i juniorski reprezentativac BiH Edis Smajić (18), potpisao je danas ugovor s tuzlanskim premijerligašem do 2021. godine, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Smajić, kao i Darko Todorović, kandidat sa spiska novog selektora Roberta Prosinečkog za A reprezentaciju BiH, na meti su više domaćih i stranih klubova, a Upravni odbor Slobode želi ih zadržati na Tušnju gdje su ponikli i stekli afirmaciju.

Pored Smajića i Todorovića, Sloboda ima još niz mladih nogometaša koji su iznimno talentirani i predstavljaju budućnost kluba i bh. nogometa.

Pripremama Slobode iz Omladinskog pogona priključeni su Mahir Kurtalić, Dino Hodžić, Eldin Omerović, Armin Hodžić i Adin Omić, tako da u ovom trenutku s prvim timom Slobode, uz Amara Beganovića i Smajića, trenira sedam igrača koji još imaju pravo nastupa za juniorski tim „crveno-crnih“.

(FENA/Ajla Hurko)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.