19.1.2018. 16:34
0
Marijan Ćavar napravio veliki transfer i potpisao za Eintracht iz Frankfurta, Zrinjski dobio 200.000 eura
Nakon samo jedne polusezone odigrane za seniorsku momčad HŠK Zrinjski 19-godišnji Marijan Ćavar karijeru će nastaviti u njemačkom Bundesligašu Eintrachtu iz Frankfurta.

"S jedne strane mi je žao što odlazim iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali istovremeno sam jako sretan i ponosan što karijeru nastavljam u Eintrachtu i Bundesligi. Naravno, najveću zahvalnost dugujem Zrinjskom koji mi je vjerovao, a samim tim i omogućio ovaj transfer. Zahvalan sam svim trenerima koji su me trenirali u Školi nogometa, a posebna zahvala ide Blažu Sliškoviću koji mi je dao veliku priliku u prvoj momčadi", izjavio je Ćavar, objavljeno je na Facebook stranici Zrinjskog.

Ćavar je s Eintrachtom potpisao ugovor do lipnja 2021. godine, a specijalizirana internetska stranica za nogometne transfere transfermarkt.de objavila je da je visina odštete 200.000 eura.

Ćavar je rođen 2. veljače 1998. Godine. 2016. s juniorima Zrinjskog osvojio je naslov prvaka, a službeni debi za prvu momčad upisao je 28. svibnja 2017. protiv Slobode (3:0), dok je u aktualnoj sezoni upisao 18 službenih nastupa za Zrisnjki – 15 u prvenstvu, dva u kvalifikacijama za Ligu prvaka i jedan u Kupu BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.