22.1.2018. 21:00
0
Mediji: Džeko na korak do Chelseaja
Izvještaji iz Italije sugeriraju da su se nogometaš Rome Edin Džeko i vlasnici Chelseaja dogovorili, a navodno bi kapiten bh. reprezentacije trebao zarađivati osam milina eura po sezoni u novom klubu.

Londonski 'plavci' su u potrazi za napadačem a Džeko je bio želja menedžera Antonia Contea.

'Tuttomercatoweb' u predvečernjim satima piše da je transfer Džeke i Emersona Palmierija praktično gotova stvar a za njih dvojicu će londonski tim isplatiti 50 miliona eura plus deset u bonusima.

Osim toga, 'calciomercato.com' vjeruje da je telefonski poziv Contea za Džeku bio ključan da bh. nogometaš da 'zeleno' svjetlo.

Također se ističe da dva kluba trenutno završavaju posljednje detalje i da će se sve završiti u narednim satima.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.