3.2.2018. 20:45
0
BiH u martu protiv Bugarske i Senegala
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki potvrdio je da će naša reprezentacija u martu odigrati dvije prijateljske utakmice.

Prosinečki je u intervjuu za Sportske.ba  kazao kako prije utakmica u martu planira posjetiti naše igrače koji igraju u evropskim klubovima. 

- Već sad u martu igramo s Bugarskom i Senegalom. S Bugarima igramo 23.marta u Sofiji, a mislim 27.3.sa Senegalom u Francuskoj. Još ne znam gdje tačno - kazao je Prosinečki.

Termini u martu su zvanični FIFA termini, pa će tako selektor moći računati na sve najblje igrače, jer su klubovi dužni pustiti ih za te utakmice. 

Prosinečki će naredne srijede na Grbavici gledati Željine juniore u utakmici juniorske Lige prvaka protiv velikog Atletico Madrida.  

Prosinečki je na klupi reprezentacije debitovao prošle sedmice u prijateljskoj utakmici protiv SAD u Los Angelesu (0:0), a tri dana kasnije naša selekcija je poražena u San Antoniju od Meksika sa 1:0. 

(NAP/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.