20.2.2018. 22:31
1
Lionel Messi napokon "skinuo" prokletstvo protiv Chelseaja, Bayern Munchen deklasirao Besiktas na Alianz Areni
Lionel Messi je napokon skinuo prokletstvo sa sebe kada su u pitanju utakmice protiv Chelseaja u evropskim takmičenjima.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, Chelsea i Barcelona su odigrali 1:1 na Stamford Bridgeu. 

Poveli su Plavci golom večeras sjajnog Williana koji je gol Ter Stegena pogodio u 62. minuti. Prije toga, Willian je u prvom poluvremenu u dva navrata pogađao stativu.

Poravnao je Lionel Messi u 75. minuti. Argentincu je to bio prvi gol protiv Chelseaja, iako je do sada u karijeri odigrao veliki broj utakmica protiv tima iz Londona.

U drugoj utakmici večeri, minhenski Bayern je razbio Besiktas sa 5:0. Lewandowski i Muller su postigli po dva gola za Bavarce, dok je jedan gol postigao i Coman. Posao Bavarcima je olakšao Domagoj Vida koji je dobio crveni karton na početku utakmice.

Sutra su na rasporedu utakmice u kojima se sastaju: Sevilla - Manchester United i Shakhtar Donetsk - Roma.


1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.