17.4.2018. 13:39
0
Admir Adžem pred Slobodu: Nismo igrali dobro u zadnjih par mečeva, ali vjerujem da se možemo plasirati u finale
Fudbaleri Željezničara sutra u Tuzli gostuju ekipi Slobode, u revanšu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Prvi meč odigran prošle sedmice na "Grbavici" okončan je bez golova, ali trener Željezničara Admir Adžem naglasio je da njegova ekipa putuje u Tuzlu vjerujući u plasman u finale. 

- Puni smo optimizma, vjerujemo da možemo odigrati dobar meč i plasirati se u finale. Moramo igrati hrabro ako želimo finale. Nismo igrali dobro u zadnjih par mečeva, ali vjerujem da ćemo svi dati svoj maksimum da to promijenimo protiv Slobode - kazao je on. 

Adžem će u sutrašnjem meču moći računati na oporavljenog Sinana Ramovića, ali neće igrati Kenan Hadžić koji se povrijedio uoči derbija protiv Sarajeva.

Vezni igrač Željezničara Jovan Blagovević očekuje težak meč, ali vjeruje da Željezničar može proći ako postigne jedan gol. 

- Nismo se proslavili u prethodnih nekoliko utakmica. Bit će težak meč, ali vjerujem da možemo proći dalje ako postignemo pogodak. PPali smo psihički nakon utakmice protiv Zrinjskog ali nadam se da ćemo uspjeti podići moral isezonu završiti na najbolji način - istaknuo je Blagojević.  

Revanš polufinala Kupa BiH između Slobode i Željezničara će biti odigran sutra na stadionu "Tušanj" u Tuzli s početkom u 18 sati. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.