24.4.2018. 22:24
0
Nestvarna partija Mohameda Salaha u visokoj pobjedi Liverpoola: Džeko strijelac u porazu Rome na Anfieldu od 5:2
Fudbaleri Liverpoola su napravili veliki posao u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, iako je taj posao mogao biti mnogo bolji da se Redsi nisu opustili na kraju.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Liverpool je večeras na svom Anfieldu savladao Romu sa 5:2, u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Po dva gola su postigli Mohamed Salah i Roberto Firmino, dok je jedan gol postigao Sadio Mane. Firmino i Salah su još upisali po dvije asistencije, dok je jednu dodao Milner.

Naš Edin Džeko je odigrao cijeli meč u dresu Vučice, a naš kapiten je postigao gol u 81. minuti utakmice. Drugi gol za Romu postigao je Perotti sa bijele tačke.

Uprkos tome što je u jednom momentu izgledalo kao da će Roma doživjeti katastrofu, Vučica se vratila sa dva brza gola i tako sebi dala kakve-takve šanse da nadoknadi minus od tri gola.

Podsjećanja radi, Roma je u četvrtfinalu stigla 4:1 sa Nou Campa protiv Barcelone i plasirala se u polufinale.

U drugoj polufinalnoj utakmici, sutra se sastaju Bayern Munchen i Real Madrid.










0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.