8.5.2018. 18:25
0
Najplaćeniji igrač Arsenala na udaru saigrača: On je poput primadone, bira utakmice koje želi igrati
Ponašanje njemačkog veznjaka Mesuta Ozila (29) naljutilo je više njegovih saigrača u Arsenalu, objavili su u utorak britanski mediji.

Ozil je najplaćeniji nogometaš Arsenala, s godišnjom platom od 20 miliona eura, a njegovi saigrači tvrde da se ponaša kao primadona, odnosno da bira utakmice koje će igrati. 

Propustio je posljednjih pet prvenstvenih utakmica, odnosno ukupno deset ove sezone, žaleći se na povrede. 

Indikativno je Ozilovo ponašanje u posljednje dvije sedmice. U prvoj polufinalnoj utakmici Evropske lige, 26. aprila u Londonu, odigrao je svih 90 minuta protiv Atletico Madrida, a tri dana kasnije zbog povrede leđa nije igrao protiv Manchester Uniteda. U revanšu polufinala Evropske lige (3. maja) opet je igrao cijeli susret, ali tri dana kasnije ponovno se žalio na povredu i nije nastupio u domaćem prvenstvu protiv Burnleya, prenose Agencije.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.