17.5.2018. 22:45
0
Robben još godinu u Bayernu
Holandski veteran Arjen Robben i zvanično je produžio ugovor sa Bayernom do juna 2019. godine.

“Izuzetno mi je drago što sam potpisao novi ugovor. Nije mi cilj samo da ostanem ovdje još jednu sezonu, već da i dalje budem važan igrač za Bayern”, kazao je Robben i dodao:

“Ova sezona je donijela jedno bolno iskustvo i ispadanje u polufinalu Lige šampiona, a meni je to još teže palo jer sam se povrijedio u prvom susretu sa Realom i onda propustio revanš. Nadam se i vjerujem da ćemo i naredne sezone igrati zapaženu ulogu u Evropi”.

Robben je na Allianz arenu stigao 2009. godine iz Real Madrida i od tada je sa njemačkim klubom osvojio sedam titula, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.