19.6.2018. 13:14
0
Večeras okršaj Rusije i Egipta, Mohamed Salah od prve minute na terenu
Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji danas će susretima u H-grupi Kolumbija - Japan u Saransku (14 sati) i Poljska - Senegal u Moskvi (17) biti završeno 1. kolo.

Treći susret današnjeg programa, kojim u grupnoj fazi takmičenja startuje 2. kolo, od 20 sati će u St. Peterburgu  (A-grupa) odigrati selekcije Rusije i Egipta. 

Domaća reprezentacije na otvaranju prvenstva ostvarila je najubjedljiviju pobjedu u dosadašnjem dijelu takmičenja, savladavši  Saudijsku Arabiju sa 5:0. Novom pobjedom Rusija  bi kao prva reprezentacija na SP osigurala nastup u osmini finala.

S druge strane selekcija Egipta nakon poraza od Urugvaja od 1:0  mora ići na pobjedu. Egipćane će predvoditi oporavljena zvijezda Mohamed Salah, kojem će to biti prvi nastup nakon povrede ramena u finalu Lige prvaka. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.