24.6.2018. 16:23
0
Engleska uništila Panamu
U okviru drugog kola Svjetskog prvenstva Engleska je ubjedljivo slavila protiv Paname rezultatom 6:1.

Da su Panamci jedna od najlošijih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, pokazali su i danas, dok je Engleska izgledala zaista moćno, a posebno se isticao Harry Kane, koji je postigao hat-trick.

Prvi gol smo vidjeli već u osmoj minuti, kada je Stones nakon kornera Trippiera pogodio glavom za vodstvo. Samo 15-ak minuta kasnije sudija je dosudio penal za Engleze, a siguran sa bijele tačke bio je Harry Kane. Do kraja prvog dijela golove su davali Jese Lingard, Stones i Kanea ponovo iz penala, te se na pauzu otišlo pri rezultatu od 5:0.

U drugom dijelu, Engleska je postigla još samo jedan pogodak, a strijelac je bio Kane u 62. minuti. Do kraja utakmice, Panamci su preko Baloyja postigli i jedan počasni pogodak za konačnih 6:1.
Engleska sada ima maksimalnih šest bodova, te će u posljednjem kolu protiv Belgije odlučivati o prvom mjestu u grupi.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.