16.7.2018. 19:48
0
Cristiano Ronaldo službeno predstavljen u Torinu: Izazovi su dio mog života, a tako će biti ovdje u Juventusu
Cristiano Ronaldo je i službeno predstavljen kao novi fudbaler torinskog Juventusa.

Piše: Haris Ahbabović

Ronaldo je stigao u Italiju u trasferu vrijednom oko 100 miliona eura, a Real Madrid je napustio nakon devet godina.

Portugalca je u svlačionici Stare dame dočekao bh. reprezentativac, Miralem Pjanić, koji je pozdravio Ronalda, poželio mu dobrodošlicu, a onda se fotografisao s njim.

Ronalda su dočekali i neki drugi igrači Stare dame, a dočekao ga je i trener Juventusa, Massimmiliano Allegri.

"Ovo je jedan od najboljih klubova na Planeti. Moji prijatelji su mi rekli da je Juventus klub u kojem bih mogao da igram. Ovo je najbolji klub u Italiji, sa veoma zanimljivim trenerom. Nije bila teška odluka da se odlučim za Torino", rekao je Ronaldo tokom predstavljana.

"Uživam u fudbalu i još uvijek se osjećam mladim i spremnin. Još uvijek sam spreman za nove izazove u svom životu. Izazovi su dio mog života. Novi izazov ovdje u Juventusu će biti dobar kao i svi ostali", rekao je Ronaldo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.