20.7.2018. 21:29
0
Semedo iz zatvora direktno u Primeru
Ruben Semedo, portugalski fudbaler, pojačat će špansku Huescu nedugo nakon što je izašao iz zatvora.

Semedo je uhapšen je zbog toga što je optužen da je, zajedno sa još dvojcom rođaka, oteo, vezao i mučio nepoznatog čovjeka.

Žrtva tog nemilog događaja je 12. februara prijavila policiji da su ga Semedo i njegovi rođaci maltretirali u igračevoj kući. 
Poslije toga, navodni počinioci ovog djela ukrali su žrtvine ključeve od kuće i sa njima otišli kako ukrali novac, ili bilo šta vrijedno sa čim bi mogli da ga ucjenjuju.

Semedo je tada suspendovan od strane Villareala tokom drugog dijela sezone, ali svakako ne bi mogao da nastupa za "žutu podmornicu" jer je u zatvoru proveo više od 140 dana.  
Semedo je u Villareal prešao iz Sportinga, a sada je postao, putem pozajmnice, član novog španskog prvoligaša Huesce.

U zvaničnom saopćenju tog kluba navedeno je da je ovaj defanzivac poznat po dobroj skok igri i agilnosti, a nigdje se ne navodi njegovo skorašnje kršenje zakona.  
24-godišnji fudbaler je rođen u Amadori u Portugalu, a za mlađe selekcije nacionalnog tima nastupio je osam puta, prenosi B92.



(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.