29.7.2018. 9:40
0
Starčević nakon prvog boda Tuzla Cityja u Premijer ligi: Kamen po kamen palača, zrno po zrno pogača
Pravu uspavanku priredili su navijačima na Tušnju nogometaši Tuzla Cityja i Radnika.

Podijeli su bodove bez postignutog gola, što nije zadovoljilo trenera domaćih Slobodana Starčevića.

- U Širokom sam bio zadovoljan igrom, danas nisam. Ali, osvojili smo jedan bod i ono „kamen po kamen palača, zrno po zrno pogača“. Nadam se da ćemo ubuduće biti jednostavniji, smireniji i strpljiviji i da ćemo ovim bodom krenuti u osvajanje novih bodova. 

Domaći tim se trudio, pokušavao pritiskati Bijeljince, ali nisu stvorili nijednu priliku za gol, što je suprotno od prikazanog tokom pripremnog perioda.

- Nadam se da ćemo u narednim susretima podići kvalitet igre. Danas nismo imali šansi kao u Širokom Brijegu, igrali smo u grču. Ali, najvažnije je da smo osvojili bod protiv ekipe koja je danas došla da ne izgubi. I ja im čestitam na tome, kao i svojim igračima na prvom premijerligaškom bodu.

Slijedeću utakmicu Tuzla City igra protiv Mladosti iz Doboj Kaknja.

- Mladost nije u rangu ove ekipe, ali moramo da ih ozbiljno shvatimo. I da kroz otvorenu igru probamo doći do tri boda čime bismo se odlično pripremili pred derbi u Tuzli protiv Slobode – zaključio je Starčević.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.