7.8.2018. 18:35
0
"Nemoguće je pratiti Ronalda na treningu, ovo nikada nisam vidio"
Cristiano Ronaldo bogatu i uspješnu nogometnu karijeru izgradio je na tradicionalnim životnim vrijednostima temeljenim na napornom radu i odricanju.

I u Juventusu, kao i nekoć u Sportingu, Manchester Unitedu i Real Madridu, pridržava se svoje striktne, već prepoznatljive radne etike. Svojim izraženim voljnim momentom impresionirao je mnoge pripadnike torinskog kluba, pa i Douglasa Costu.

"Nemoguće je na treningu pratiti Cristiana Ronalda. Kada smo stigli, Cristiano Ronaldo je već trenirao. Kada smo otišli, Cristiano Ronaldo još uvijek je trenirao. Nikada nisam vidio igrača poput njega", priznao je zapanjeni Brazilac kojeg i ne čudi što je Juventus za Portugalčev transfer Real Madridu isplatio 117 milijuna eura.

Dokaz tjelesne spreme Cristiana Ronalda potvrđuju i nalazi nastali nakon što je početkom srpnja pristigao u Juventus na liječničke preglede prije nego što je s talijanskim klubom potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna eura godišnje. Testiranja su ukazala kako službeno najbolji svjetski nogometaš posjeduje tjelesne kapacitete 20-godišnjaka.

Temeljem ispitivanja, ustanovljeno je da Cristiano Ronaldo ima 50 posto mišićne mase, četiri posto više od prosjeka. Također, zaključeno je da ima sedam posto tjelesne masti. Prosjek je, prema izvješćima AS-a, između 10 i 11 posto.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Cristiano Ronaldo u jednom je sprintu zabilježio brzinu od 33,98 kilometara na sat, najveću zabilježenu brzinu turnira, prenosi Index.hr


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.