16.8.2018. 22:03
0
“Mostarski Rođeni” mole za pomoć: Prepoznajete li gospodina sa slike?
Nakon što se u javnosti pojavio snimak ankete vezane za gradski derbi između Željezničara i Sarajeva, navijači Veleža krenuli su u potragu za jednim upitanikom.

Na stranici “Mostarski Rođeni” objavljen je tekst, sa zanimljivom molbom, piše “Faktor“.

– Kada ste Mostarac i kada kažete da ste Veležovac onda tu nema ništa čudno. Međutim ako vam je adresa stanovanja van Mostara, a navijate za Velež, onda je to posebna priča, to već izaziva velike simpatije. Inspirisani izjavom nepoznatog (za sada) vjernog navijača Rođenih iz Sarajeva, odlučili smo da se javnosti obratimo za pomoć u pronalasku istog. Želja nam je prije svega pronaći osobu sa snimka te ga ugostiti na jednoj od domaćih utakmica FK Velež.

Molimo sve vas da podijelite ovu objavu i eventualno one koji poznaju gospodina sa snimka da nas kontaktiraju, kao i sve medije da ovu poruke objave preko svojih portala kako bi što prije pronašli našeg dedu – objavljeno je na stranici Mostarskirodjeni.ba.




(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.