18.8.2018. 9:28
0
Afrička zvijezda priznala u crkvi: Seksao sam se sa sestrom i lagao o godinama
Shive N'Zigoua, umjetničkog imena Star, sjećaju se svi koji su početkom milenija pratili nogomet i igrali kultnu simulaciju Football Manager. Trebao je biti velika zvijezda, recimo gabonska verzija Mohameda Salaha.

Proizvod glasovite Nantesove akademije kao tinejdžer probio se u prvu ekipu slavnog kluba, zaigrao u Ligi prvaka, a u povijest afričkog nogometa upisao se na Afričkom kupu nacija 2000. Tada je 16-godišnji Star postao prava zvijezda, najmlađi igrač i strijelac otkako se igra prvenstvo kontinenta. U isto vrijeme isticao se i u spomenutoj igrici.

Nažalost, usprkos tome što je puno obećavao na terenu i zrnatom ekranu, N'Zigou nije ispunio velika očekivanja i potencijal pa je ubrzo krenuo na višegodišnju turneju po francuskim i belgijskim niželigašima.

No kako doznajemo ovih dana, Shiva u vrijeme kada se spektakularno probio nije baš imao 16, nego čak pet godina više. Po dolasku u Francusku iz rodne Tchibange, malo je modificirao vlastitu starost kako bi bio konkurentniji u mlađim uzrastima. 

Osim toga, N'Zigouova majka žrtvovana je u obredu crne magije kako bi on uspio u nogometu. Ali žrtva je bila uzaludna jer Shiva je za to vrijeme umjesto da naporno trenira, ljubovao sa sestrom, tetom i bliskim prijateljem. 

Sve ovo bivši nogometaš priznao je pred desecima svjedoka u crkvi, na obredu čija je snimka postala viralna.

Ovaj višestruki grešnik, koji je uživao u najzabranjenijim opačinama, danas je novorođeni kršćanin, a na spomenutoj ceremoniji objavio je da se sada zove Isaiah. 

"Lagao sam da imam pet godina manje nego što sam stvarno imao kako bih lakše uspio u konkurenciji s mlađima. Kao nogometaš sam potpisao puno unosnih ugovora i tako u obitelj donio dosta novca. Ali zajedno s tim u nju je ušao i razdor. Kako bi sav novac zadržao za sebe i poslao njen duh da bdije nada mnom kako bih uspio u nogometu, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi se prikazalo njegovo pitanje hoće li to napraviti. Odbio sam, ali to djelo je bilo već učinjeno..."

Nakon toga je nastavio s ispovijedi: "U to vrijeme imao sam seksualne odnose sa svojom tetom, sestrom i bliskim prijateljem, nakon čega sam ušao u dugu vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oprost..."

Sve ovo izbacio je iz sebe pred oltarom 35-godišnji, pardon 40-godišnji Shiva Star N'Zigou, prenosi Index.hr.





(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.