31.8.2018. 22:35
1
Šok za Romu na San Siru: Milan u posljednjim sekundama postigao pogodak za pobjedu
U derbiju trećeg kola talijanske Serije A, Milan je na San Siru slavio protiv Rome rezultatom 2:1.

Na početku utakmice nismo vidjeli nešto previše prilika, s tim da je Milan imao veći posjed lopte, te su imali inicijativu na terenu. To im se isplatilo pet minuta pred kraj prvog poluvremena, kada Milan dolazi do vodstva. Pogodak je postigao Kessie, a asistenciju je upisao Ricardo Rodriguez.

U 59. minuti Roma stiže do izjednačenja, a strijelac gola je bio Federico Fazio, koji je nakon ubačaja iz kornera iskoristio neopreznost Milanovih igrača, te loptu poslao u mrežu.

Nekoliko minuta kasnije Higuain postiže pogodak, ali VAR je 'odlučio' da je bio ofsajd, te je ostalo 1:1. U 80. Roma stiže do pogotka, no i taj je poništen nakon gledanja VAR-a, jer je Nzonzi igrao rukom. 

Ipak, u 95. minuti Higuain odlično šalje loptu Cutroneu koji pogađa za veliku pobjedu Milana.

(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.