8.9.2018. 14:10
0
Poznat sastav Zmajeva za meč protiv Sjeverne Irske
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine gostovanjem u Belfastu protiv selekcije Sjeverne Irske danas započinje nastup u novom takmičenju UEFA-e, Ligi nacija, a selektor Robert Prosinečki imao je mnogo problema u sastavljanju ekipe za ova važan susret.
Zmajevi su još u najavi meča ostali bez nekoliko važnih igrača koji su povrijeđeni, pa je tim koji će se danas suprotstaviti Sjevernoj Irskoj drukčiji u odnosu na nekoliko prethodnih susreta.

Ovaj dvoboj ujedno će biti prvi zvanični za selektora BiH koji je na ovoj poziciji zamijenio Mehmeda Baždarevića. Za bh. reprezentaciju utakmicu će danas započeti: Šehić - Ćivić, Zukanović, Bešić, Šunjić - Cimirot, Pjanić, Sarić - Višća, Duljević, Džeko

Meč će početi u 15 sati, piše N1.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.