21.9.2018. 22:15
1
Nemanja Matić je anonimni donator za bolesnog dječaka
Srbijanski fudbaler Nemanja Matić donirao je 70.000 eura za nastavak liječenja dječaka Dušana Todorovića u Barseloni, objavila je porodica Todorović koja je pisani dopis poslala redakciji TV Centar iz Svilajnca.

Porodica četvrogodišnjeg dječaka zahvalila se u dopisu svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja 119.391 eura za nastavak Dušanovog liječenja u Barseloni u bolnici "Sant Joan de Deu".

U tom dopisu navedeno je i da je anonimni donator koji je uplatio veći dio sredstava odnosno 70.000 eura srbijanski fudbaler Matić, koji igra za Manchester United.

"Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! Hvala vam!", navodi se u dopisu porodice Todorović.

Dušan Todorović iz Svilajnca boluje od malignog tumora nadbubrežne žlijezde, a novac za liječenje prikupljala je humanitarna organizacija "Podrži život", a u pomoć je potom pritekla i Vlada Srbije, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.