25.9.2018. 20:02
0
Predsjednik Reala: Da sam vidio Ronalda, zagrlio bih ga. Ronaldo će se jednog dana vratiti u Real Madrid
Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, uvjeren je da će se Cristiano Ronaldo vratiti na Santiago Bernabeu kao nasljednik legendarnog Alfreda di Stefana, prenosi portal N1.

Piše: Haris Ahbabović

Real Madrid je prodao Ronalda Juventusu tokom ovog ljeta, te su zaradili oko 100 miliona eura. Podsjećamo, Ronaldo je 2009. godine prešao iz Man. United u redove Madriđana.

"Cristiano je i dalje u srcu svakog navijača Real Madrida. Da sam ga vidio, zagrlio bih ga. On je nasljednik Di Stefana i vratit će se jednog dana u Real, siguran sam", kazao je Perez na dan kada je FIFA dodijelila nagrade najboljim pojedincima prethodne sezone.

Inače, legendarni Di Stefano je poslije igračke karijere sjeo na klupu Reala, čiji je prvi trener bio 1982. do 1984. godine.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.