7.10.2018. 16:30
0
Legendarni Matthäus napao Kovača: Ne mogu se sjetiti kada je Bayern igrao toliko grozno
Legenda minhenskog Bajerna Lothar Matthäus glasno je kritizirao sadašnjeg trenera "Bavaraca" Niku Kovača nakon debakla od Borussije Monchengladbach na domaćem terenu (0:3).

- Ne mogu se sjetiti kada je Bayern igrao toliko grozno. Vizija o modernom nogometu potpuno je promašena. Truda i entuzijazma nema. Uostalom, reakcije igrača sve govore. Potpuna katastrofa - oštro je za njemačke medije poručio Matthäus. 

Prema pisanju njemačkih medija, Niki Kovaču je od predsjednika Hoenessa i izvršnog direktora Karl-Heinza Rummeniggea postavljen ultimatum ''ili zaredaj pobjede ili ćeš dobiti otkaz''. Ipak, njega sve češća pitanja o mogućem otkazu ne uznemiruju. 

- Znam da su stvari u Bayernu drugačije negoli u drugim sredinama. Znam kako nogomet funkcionira. I znam kako Bundesliga funkcionira. Nastavljam pretpostavljati da imam podršku kluba, koju sam imao i nakon prvih utakmica. Pokazali smo ranije da možemo, uvjeren sam da ćemo se vratiti i želim biti dio toga - staloženo je odgovarao Niko Kovač pred medijima nakon utakmice, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.