9.11.2018. 12:15
0
Lulić pred potpisom novog ugovora s Laziom
Prije nekoliko mjeseci na Bilinom polju od reprezentacije BiH zvanično su se oprostili Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević.

Od dresa Zmajeva oprostio se i Senad Lulić, međutim njemu nije priređen oproštaj, makar ne još uvijek.

Lulić koji već godinama igra za Lazio je sve bliže potpisu vjerovatno posljednjeg ugovora u svojoj karijeri. Ovaj 32-godišnjak s rimskim klubom ima važeći ugovor do 2020. godine, a uskoro bi trebao produžiti saradnju s Nebeskoplavim. Izvještaji iz Italije govore da je potpis novog ugovora stvar formalnosti.

Univerzalac koji pokriva sve pozicije po lijevoj strani je u Lazio stigao još 2011, u međuvremenu je postao i kapiten bivšeg prvaka Italije. Predsjednik Claudio Lotiti želi ga nagraditi novim ugovorom zbog odanosti i lojalnosti, ali i svega onog što je do sada napravio za Lazio.

Lulić je u dresu reprezentacije BiH upisao 57 nastupa, bio je i član ekipe koja je igrala na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.