11.11.2018. 17:33
0
Begović zbog povrede propušta susret protiv Austrije
Asmir Begović propustit će sutrašnje okupljanje reprezentacije BiH u Beču zbog povrede. Bh. golman je jučer bio među stativama u porazu svog Bormuta na gostovanju kod Njukastla 2:1.

Begović je na zvaničnom Twitter profilu objavio da je ovom meču zadobio povredu palca ruke te da, nažalost, mora otkazati dolazak na okupljanje "Zmajeva". 

Izabranici Roberta Prosinečkog okupit će se sutra u Beču, gdje će se spremati za meč protiv Austrije, koji je na rasporedu u četvrtak. 

Još se ne zna hoće li Prosinečki uputiti poziv nekom drugom čuvaru mreže ili će protiv Austrije i Španije računati samo na Ibrahima Šehića i Vedrana Kjosevskog, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.