12.11.2018. 10:05
0
Reprezentacija BiH u Beču počinje pripreme za utakmice protiv Austrije i Španije
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u Beču uoči predstojećih utakmica sa Austrijom i Španijom.

Robert Prosinečki danas bi u bazi trebao na raspolaganju imati sve igrače na koje može računati u prethodne dvije utakmice izuzev Asmira Begovića, koji je zbog povrede ligamenata palca otkazao dolazak, dok je Goran Zakarić povrijedio rame.

Naknadan poziv upućen je Kenanu Piriću iz Maribora.

BiH će 15. novembra u Beču igrati protiv Austrije u okviru Lige nacija, a tri dana kasnije u Las Palmasu će u prijateljskom susretu odmjeriti snage sa Španijom.

(NAP/Alen Avdić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.