23.11.2018. 15:21
0
Crnogorac: Idemo na pobjedu, zadovoljit će nas i bod!
Nogometaši Slobode u 18. kolu Premijer lige igraju protiv Radnika u Bijeljini i od ovog susreta mnogo očekuju.
- Idemo na pobjedu, a bit ćemo biti zadovoljni i bodom - kaže za Fenu pomoćni trener Gradimir Crnogorac.

Po njegovom mišljenju, utakmica će biti dosta teška.

- Radnik je u negativnoj seriji i tražit će pobjedu protiv nas. Tokom pauze, dosta smo osvježili ekipu i momci su spremni da kvalitetno odigraju posljednja dva kola u ovoj godini. Optimist sam  - istakao je Nalićev pomoćnik.

U ekipi nema povrijeđenih, a zbog suspenzije izostaj će jedino Adis Hadžanović. 

- Očekujem dosta naših navijača radi blizine gostovanja. Oni će nam biti dodatni motiv za dobru igru i povoljan rezultat - zaključio je Crnogorac.

Sloboda muku muči s efikasnošću. U posljednjih 10 utakmica zabilježili su samo dvije minimalne pobjede, tri remija, dok su pet puta poraženi. Postigli su za to vrijeme samo tri gola, a na zadnjih šest gostovanja samo jedan!

Utakmica Radnik - Sloboda igra se u nedjelju od 13 sati.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.