2.12.2018. 22:34
0
Roma i Inter na Olimpicu podijelili bodove
U susretu 14. kola talijanske Serije A, Roma i Inter su na Olimpicu podijelili bodove, a konačan rezultat je bio 2:2.

Od samog početka, gledali smo dosta uzbudljivu utakmicu. Imao je prvo Inter nekoliko šansi preko Keita Baldea i Perišića, a onda su za Romu dobre prilike imali Zaniola i Florenzi, koji je iz stopostotne prilike pogodio stativu. 

A onda u 37. minuti D'Ambrosio ubacuje, a Balde pogađa za vodstvo Intera, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Odmah u nastavku, Roma stiže do izjednačenja. U 51. minuti Cengiz Under sa 20-ak metara udaljenosti pogađa mrežu Intera. Ipak, 15 minuta kasnije, Icardi pogađa za novo vodstvo Intera. A osam minuta poslije konačnih 2:2 postavlja Kolarov, koji je bio siguran sa bijele tačke.

Nakon ovog meča, Roma ima 20 bodova i nalazi se na sedmom mjestu, dok je Inter drugi sa 29 bodova

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.