2.12.2018. 22:46
0
Alaves i Sevilla podijelili bodove, Barcelona ponovo prva
U 14. kolu španske La Lige Alaves i Sevilla su podijeili bodove a konačan rezultat je bio 1:1.

Ove dvije ekipe od početka nisu gledaocima pružili pretjerano zanimljivu utakmicu. I sa jedne i sa druge strane vidjeli smo nekoliko šansi, no nedostajala je završnica. A onda u 37. minuti Jony je primio odličan pas u šesnaestercu i loptu zakucao pod prečku za vodstvo Alavesa od 1:0, što je bio i rezultat prvog dijela meča.

Drugi dio utakmice, sličan prvom, bez previše uzbuđenja. Sve do 78. minute kada je Wissam Ben Yedder izašao jedan na jedan sa golmanom i bez problema postigao pogodak za izjednačenje i konačnih 1:1.

Pred ovo kolo Sevilla je bila prva, no s obzirom da je Barcelona slavila protiv Villareala, preuzeli su prvo mjesto. Sevilla je sada druga sa 27 bodova (bod manje od Barcelone), dok je Alaves četvrti sa 24 boda.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.