19.12.2018. 13:05
1
Samo dva igrača Uniteda bila za ostanak Mourinha, Pogba navodno predvodio slavlje igrača nakon otkaza Portugalcu
Jose Mourinho jučer je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, a novi menadžer će do kraja sezone biti Ole Gunnar Solskjaer.

Piše: Haris Ahbabović

Direktor kluba Ed Woodward je navodno održao tajni sastanak sa igračima da bi vidio ima li Mourinho podršku, ali je brzo shvatio da svi jedva čekaju da mu vide leđa. Jedini koji su bili za njegov ostanak su Nemanja Matić i Romelu Lukaku.

Pojedini mediji u Engleskoj tvrde da su neki fudbaleri slavili kada su shvatili da Mourinho odlazi, a navodno je slavlje predvodio Paul Pogba.

- Niko ne želi vidjeti da neko ostaje bez posla, no na treningu je bila potpuno drukčija atmosfera nego inače. Igrači su se smijali, bili su sretni, a atmosfera se u jednom danu promijenila kao dan i noć - rekao je izvor iz kluba za "Mirror".

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.