20.12.2018. 12:49
0
Zajko Zeba prekinuo penziju i potpisao za Olimpik
Zajko Zeba odlučio se vratiti aktivnom igranju fudbala, a u proljetnom dijelu sezone nastupat će za ekipu Olimpika.

Nakon što je krajem prethodne sezone u dogovoru sa Željezničarom, preuzeo funkciju u stručnom štabu tima sa Grbavice, nakon odlaska sa klupe i u razgovoru sa čelnim ljudima tima sa Otoke odlučio je da se vrati na zeleni teren i pomogne Olimpiku u borbi za plasman u Premijer ligu BiH. 

U razgovoru sa ljudima iz Olimpika, odlučio sam se na povratak na teren. Dopao mi se plan ljudi koji vode klub i prihvatio sam ponudu. Vjerujem da Olimpik može da se izbori an proljeće za promociju u Premijer ligu BiH i da ne mislim da je to ostvarivo ne bih ni dolazio na Otoku, rekao je Zeba.

Zeba je pored Olimpika i Željezničara nastupao i za Slobodu, Maribor, Shkendiju, Kamaz, Olimpiju i Split. Osvojio je tri titule prvaka BiH i tri nacionalna kupa, a u svojoj karijeri je nastupao za najbolji tim Bosne i Hercegovine. Zeba je sa Olimpikom potpisao ugovor na godinu i pol, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.