11.1.2019. 15:38
0
Amar Osim kompletirao stručni štab
U ponedjeljak će Željezničar početi pripreme za narednu polusezonu, a šef struke Amar Osim formirao je stručni štab.

Dva trenera koja će obnašati funkcije pomoćnika Amaru Osimu su Almir Memić i Adin Mulaosmanović. Memić je već sarađivao sa Osimom u periodu od 2009. do 2013. godine, a potom je radio kao pomoćnik Đurbuzoviću i Adžemu. Nakon toga je bio trener Travnika, Goražda i Metalleghea. Mulaosmanović će ostati u stručnom štabu, te će tako nakon saradnje sa Petrovićem i Odovićem biti u stručnom štabu koji predvodi najtrofejniji trener Kluba, objavljeno je na zvaničnoj stranici ovog kluba. 

Za kondiciju fudbalera će biti zadužena dva kondiciona trenera. Riječ je o dosadašnjem članu Nedimu Čoviću, te Anelu Hidiću koji je od 2011. do 2016. radio u Želji, a potom u Olimpicu te dvije kineske ekipe. Za trenera golmana imenovan je Adnan Gušo koji je također već sarađivao sa Osimom. Gušo je odnedavno radio kao trener golmana u Omladinskoj školi što će u budućnosti obavljati Elvis Karić, kao i poslove skautinga i analize protivnika prvog tima.


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.