20.1.2019. 22:29
0
Napoli slavio protiv Lazija u derbiju 20. kola Serije A
U susretu 20. kola talijanske Serije A, Napoli je slavio protiv Lazija rezultatom 2:1.

Prvi pogodak na utakmici vidjeli smo u 34. minuti, kada je za domaće pogodio Callejon, a samo tri minute kasnije, Milik povećava prednost Napolija na 2:0. A s tim rezultatom se otišlo i na pauzu. 

U nastavku utakmice, Lazio je igrao nešto bolje nego u prvom dijelu, pa su u 65. minuti i stigli do pogotka. Strijelac jedinog gola za Lazio u ovoj utakmici bio je Immobile. 

Napoli saad ima 47 bodova, što je šest manje od prvoplasiranog Juventusa, ali imaju i meč više. Lazio je ostao na petom mjestu sa 32 boda.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.