20.2.2019. 10:21
0
U Romi donijeli odluku o Džeki
Sportski direktor Rome, Monchi, istakao je da su u Romi sretni što znaju da Edin Džeko želi ostati u Romi.

Veoma smo sretni i zadovoljni njime. Sada, moramo da razmišljamo o sadašnjosti. On je istakao da želi da ostane u klubu i veoma je važno za nas da to znamo. Ono što je važno za njega, za njegove saigrače i za klub je sadašnjost, rekao je Monchi. Ugovor Edina Džeke ističe za 18 mjeseci, a da li će potpisati i novi ostaje da se vidi.

Džeko je i ove sezone jedan od najstandardnijih i najboljih igrača Vučice, iako ne postiže pogotke ni izliza kao u prošloj i pretprošloj sezoni. Ipak, ponuda ne manjka, bez obzira i na zrele igračke godine.


(Admir Oručević)

Edin Dzeko
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.