5.3.2019. 13:07
0
Begović napušta Bournemouth, poznata i naredna destinacija?
Asmir Begović već više od mjesec dana nije prvi izbor na golu Bournemoutha. Njegovu ulogu prvog čuvara mreže preuzeo je 39-godišnji poljski golman Artur Boruc, koji brani dosta dobro. Nakon što je preselio na klupu, sve se više spominje njegov odlazak iz Bournemoutha, jer ulogu rezerve u ovom timu ne želi.

Međutim, čini se kako se u engleskom premierligašu već spremaju za njegovu odluku o odlasku, pa već traže potencijalne zamjene. Tako je Bournemouth odlučio, ako Begović donese odluku o odlasku, angažovati reprezentativca Engleske Jacka Butlanda, trenutnog člana Stoke Cityja.

Interesantno je svakako da je 25-godišnji Butland bio rezerva Begoviću do odlaska bh. golmana u Chelsea. Imali su veliko rivalstvo, a Butland nakon svega nije napravio karijeru kakva mu se predviđala.

Engleski mediji predviđaju da bi Begović karijeru nakon Bournemoutha mogao nastaviti u Crystal Palaceu.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.