5.3.2019. 20:00
0
Zbog nereda navijača Širokog zatvorena sjeverna tribina stadiona Pecara
Zbog nereda domaćih navijača na utakmici 20. kola Premijer lige BiH NK Široki Brijeg – HŠK Zrinjski Mostar Stegovno povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatvorilo je sjevernu tribinu stadiona Pecara na dvije utakmice, a klub je kažnjen i novčanom kaznom od 3.500 maraka, objavio je NK Široki Brijeg.

Prvu utakmicu kazne Široki će odraditi već ovoga vikenda kada u goste dolazi Sarajevo.

Incident na utakmici Široki - Zrinjski (1:1) zbog kojeg je Klub s Pecare kažnjen, dogodio se u drugom poluvremenu kada su domaći navijači u teren ubacili dimnu bombu i veći broj petardi, nakon čega je glavni sudac povukao igrače s terena.

Prekid je potrajao dvadesetak minuta, a nakon što je ispražnjen dio sjeverne tribine utakmica je odigrana do kraja.





(FENA / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.