15.3.2019. 11:56
0
Čelik bez Dedića i Salčinovića otputovao na megdan Slobodi
Nogometaši Čelika danas su otputovali u Tuzlu, gdje ih sutra u okviru 23. kola Premijer lige BiH, odnosno prvog kola treće faze takmičenja očekuje duel protiv Slobode koju su prošlog mjeseca, na otvaranju drugog dijela sezone, na Bilinom polju porazili s 2:1.

Zeničani su ovog proljeća još bez poraza te su sa 28 bodova na 8. mjestu pa, kao i njihovi domaćini na 5. mjestu tablice sa 30 bodova, imaju komotnu situaciju u borbi za opstanak.

- Naša je želja da odigramo dobru utakmicu i, naravno, da pobijedimo. Respektujemo protivnika, koji je uložio više novca u tim od nas, ali ako mi budemo nastupili kao tim vjerujem da možemo doći do pobjede - kaže trener Čelika Cihat Arslan, koji u zeničkom meču nije vodio Čelik protiv Slobode.

Ističe kako ih neće zavarati vijesti iz Tuzle o problemima koje njihov domaćin ima sa svojim navijačima.

- Mislim da će to biti i dodatni stimulans za njih, da pokušaju pobijediti te odlučnije i mirnije krenuti dalje. Mi ćemo igrati bez povrijeđenih Anela Dedića i Fenana Salčinovića, koji ponovo neće moći nastupiti. Ali, ko će ih zamijeniti, odlučit ću neposredno pred utakmicu. Vjerujem kako ćemo pronaći dobre zamjene - kaže Arslan.

(Fena/Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.