18.3.2019. 17:08
0
"Znamo kako igrati sa Grčkom, treba se potući sa njima"
Fudbalska reprezentacija naše zemlje danas je na Ilidži počela pripreme za početak kvalifikacija za EURO 2020. godine gdje nas očekuju utakmice sa Armenijom i Grčkom

Veznjak zagrebačkog Dinama Amer Gojak je istakao da mu je žao što Elvis Sarić neće igrati u ovom susretu, a da je na selektoru da odluči ko će ga zamijeniti.

- Sigurno da nam je svima žao što Sarić neće igrati, na meni je da dam maksimum na svakom treningu, a na selektoru je da odluči ko će igrati. Ja sam spreman, imam samopouzdanje i to je to, rekao je veznjak zagrebačkog Dinama i dodao:

- Armenija će biti teška utakmica, biće motivisani protiv nas, ali i mi trebamo biti skoncentrisani. Dobro je što obje utakmice igramo kući jer kvalifikacije želimo otvoriti pobjedom. Druga utakmica protiv Grčke, oni su nezgodni za nas, ali znamo kako treba igrati sa njima, treba se potući i nadamo se pozitivnom rezultatu, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.