1.4.2019. 21:31
0
Dinamo dobio kaznu zbog baklji i rasizma: Kazna od 20.000 eura i jedna utakmica pred praznim tribinama
Kontrolno, etičko i disciplinsko tijelo (CEDB) Europskog nogometnog saveza (UEFA) kaznilo je hrvatskog prvaka Dinamo igranjem dviju domaćih utakmica u eurokupovima bez prisustva gledatelja, od kojih druge uvjetno na dvije godine te sa 67.000 eura, a kao razlog takve odluke navedena su četiri prekršaja tijekom prve utakmice osmine finala Europske lige protiv Benfice igrane 7. ožujka.

Iz UEFA-e su optužili Dinamo za rasističko ponašanje, paljenje baklji, bacanje predmeta i blokiranje prolaza na tribinama.

Zbog rasističkog ponašanja gledatelja Dinamo je kažnjen sa 20.000 eura i jednom utakmicom pred praznim tribinama, a ukoliko se u sljedeće dvije godine takav prekršaj ponovi automatski slijedi kazna igranja još jedne utakmice bez gledatelja, dok mu je za preostala tri prekršaja izrečena novčana kazna od 47.000 eura, prenosi Hina.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.